Nieuws
Het is OWIOS 2 afgelopen zaterdag niet gelukt de derde overwinning te behalen in de reserve hoofdklasse. Tegen VVOG 2 uit Harderwijk werd met 1-4 verloren. Een geflatteerde uitslag dat wel, want de groen-witten hebben zichzelf te kort gedaan. Te veel kansen werden verspeeld.
 
OWIOS begon redelijk aan de wedstrijd. Het gaf zelf geen kansen weg en creëerde zelf twee gevaarlijke kansen achter elkaar. Julian ten Hove werd twee keer diep gestuurd, maar wist de kansen helaas niet te verzilveren. Na het half uur werd VVOG gevaarlijker. De Harderwijkers kregen steeds meer kansen. Toen iedereen dacht met 0-0 te gaan rusten, sloeg VVOG toe. En hoe. De spits van VVOG, voor de gelegenheid uitgeweken naar de linksbuiten positie, kreeg de bal aangespeeld en haalde van een meter of 25 uit. Zijn schot draaide vanaf de zijkant van het veld in één keer over doelman Van de Poll, die kansloos was, de verre kruising in. 0-1. Vanaf de aftrap maakte OWIOS bijna de gelijkmaker. Na een goede aanval kwam de bal voor de voeten van Jeroen Koele. Hij kwam echter net te kort om goed af te drukken.
 
Na rust probeerde OWIOS de druk wat op te voeren. Dit resulteerde dan ook in de 1-1. Uit een lage corner schoot Richard Schoeber vanaf de punt van de zestien geweldig raak in de verre kruising. De vreugde duurde echter niet lang, want binnen tien minuten stond het alweer 1-2 na een keurige aanval van de Harderwijkers. De bal werd van de rechterkant hard en laag ingebracht en de spits hoefde de bal alleen nog maar binnen te lopen.
OWIOS vocht voor wat het waard was, schoot via Bultman ook nog op de lat, maar kwam van een ijskoude kermis thuis toen de scheidsrechter het heft zelf in handen nam en een zuivere buitenspelgoal van VVOG goedkeurde. Ook een extra spits kon de Oldebroekers niet aan een resultaat hebben, VVOG mocht in de laatste minuut zelfs nog 4-1 maken na openhuis in de verdediging.
 
Een flinke domper dus voor de Oldebroekers die na 7 wedstrijden een tiende plaats bezetten met 7 punten. Over twee weken speelt de ploeg van Henk Winters een lastige uitwedstrijd in Hardenberg tegen HHC 2. Aftrap 12.30!
 
🔜 17/11 HHC Hardenberg
🕧 12.30 uur
📍 Sportpark de Boshoek
#Eenteameentaakeengedachte
 
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd