Nieuws
Om 14.30 uur begon de wedstrijd op ons prachtige kunstgrasveld. We kwamen er al snel achter dat Staphorst heel ver kon ingooien. 1 minuut hierna was dé grote kans van Alicia, om ons op voorsprong te brengen. Gelukkig wist Alicia zich te herpakken. Ze gaf een schitterende corner die Lisanne beheerst in schoot. Helaas konden we deze voorsprong niet lang behouden door een mislukte uittrap van Sandra. Onze keepster wist het voor elkaar te krijgen om de bal in een geel nest te schieten. Tamara teentje kon het helaas ook niet meer recht draaien. Dit resulteerde in een 1-1. We voetbalden nogal druistig (dit is onrustig) dit kwam door de VVOG spelers die vechtend langs kwamen lopen. Onze vlagger Jan was misschien we de druistigste van al! Gelukkig wisten Lisanne en Alicia hun hoofd wel bij de wedstrijd te houden. Lisanne kopte na een wederom perfecte corner van Alicia de bal in de netten. Lisa had de kans op 3-1. Ze dacht dat ze alles kon en ook met links zou kunnen scoren, maar helaas ze is geen Bert Lowijs. We hadden ook maar zo kunnen eindigen met 10 spelers, maar gelukkig zag de sterk fluitende scheidsrechter een overtreding van onze spits, Koele, over het hoofd. Na een mooie combinatie: Lau-Marjon-Lisa-Sarah- (die had vandaag vleugels omdat haar vriendje er was) wist Lisa eindelijk de 3-1 te scoren. Diane gaf vlak hierna een prachtige lange bal op Huisman. En zij wist dit wel af te maken, de 4-1.
 
2e helft
Ondanks de bank van Staphorst bleef Laura haar vrouwtje staan en dit 90 minuten lang! 
Janneke speelde vandaag een gecontroleerde wedstrijd, haar truckendoos hield ze vandaag gesloten, complimenten.
Talitha probeerde nog onze keeper uit de wedstrijd te halen, maar gelukkig werd ze terug geroepen door onze trainer en coach. 
Koele voelde de warme douche al en werd daarom maar gewisseld door onze Fabie. Die na een lange blessure haar minuten weer wist te pakken. Onze student en steun en toe verlaat, Demi, bakte er heel wat van! 
In de 85e minuut werd Lisa terecht gewisseld, last van een herfstdipje. Onze Yella Frikandella pakte nog mooi 10 minuutjes mee! Dank dank dank dames! 
 
Het was een mooie dag!
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd