Nieuws
Morgen speelt OWIOS 2 alweer de zevende competitiewedstrijd in de reserve hoofdklasse A. Op sportpark Bovenmolen ontvangen de groen-witten VVOG 2 uit Harderwijk. Beide ploegen schelen elkaar op dit moment drie punten. Owios heeft zeven punten, VVOG heeft er vier. 
 
Na de goede overwinning op SDV Barnveld twee weken geleden, ging de ploeg van Henk Winters vorige week met 3-0 onderuit tegen kampioenskandidaat AZSV. Waar de stand lang op 0-0 bleef steken, bleken de Aaltenaren te beschikken over een langere adem. VVOG beleeft tot nu toe een nog wat stroeve start van de competitie. Na een goede bekercampagne tegen de eerste elftallen van Rood Wit, BAS en Zeewolde, allen vrij gemakkelijk verslagen, wisten de Harderwijkers vorige week pas voor het eerst te winnen in de competitie. Hekkensluiter SDC Putten werd op eigen veld met 1-0 verslagen. 
 
Voetballend zal de ploeg uit Harderwijk wellicht beter zijn, maar aangezien de Oldebroekers ook dit seizoen weer laten zien dat sportpark Bovenmolen een lastig in te nemen nederzetting is, zal het morgen een zeer spannende wedstrijd worden. Daarnaast is het ook nog eens een heel belangrijke wedstrijd. Wint OWIOS dan neemt het verder afstand van de onderste plekken, wint VVOG dan sluit het aan bij de onderkant van de middenmoot. Genoeg redenen om te komen kijken dus! De wedstrijd wordt zoals gewoonlijk afgetrapt om 12.30 uur op veld 6. Komt dat zien!
 
🤜🤛 VVOG
🕐 12.30 uur
📍 Sportpark Bovenmolen
#Eenteameentaakeengedachte
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd