Nieuws
Afgelopen zaterdag is OWIOS 2 er niet in geslaagd een resultaat te behalen in Aalten tegen AZSV. De Aaltenaren waren met 3-0 te sterk.
 
De wedstrijd kwam rustig op gang. Aan de ene kant kreeg OWIOS drie corners, aan de andere kant was het AZSV dat er een keer gevaarlijk uit kwam. Echter leverden deze momenten niets noemenswaardig op. Na een minuut of tien werd het spelbeeld duidelijk. AZSV had het balbezit, OWIOS hield tegen. Dit deden de groen-witten niet zonder succes: op een aantal kansen na bereikte de ploeg van trainer Winters de rust met een 0-0 stand.
 
Direct na de rust deed zich het fenomeen voor waar OWIOS de laatste weken al vaker last van had. De ploeg kwam na drie minuten spelen namelijk al op een achterstand. Een geweldige aanval van AZSV over verschillende schijven deed de bal van links naar rechts over het veld bewegen. Na een aantal tussenstations was één steekpass door het centrum genoeg. De aanvoerder van AZSV kwam oog in oog met doelman Van de Poll en schoot in één keer raak.
 
De Oldebroekers lieten hun kop echter niet hangen en gingen vol voor de gelijkmaker. Dit resulteerde in twee redelijk grote kansen voor de groenen. Waar eerst een schot van Niek Bultman van dichtbij werd geblokt, was het even later Pepijn van de Weg die het vijandelijk doel onder vuur nam. Ook zijn schot werd vlak voor de lijn gekraakt door een Aaltense verdediger. In de omschakeling kwam AZSV er snel en gevaarlijk uit. Een scherpe voorzet van de rechter kant werd binnengelopen en zo kwam de stand op 2-0. OWIOS probeerde nog een aansluitingstreffer te forceren, maar AZSV was te sterk en maakte na 84 minuten ook nog de 3-0 nadat de rechtsbuiten geheel vrij kon inschieten bij de tweede paal.
Een nederlaag dus voor de mannen uit Oldebroek. Jammer, maar geen schande, aangezien AZSV echt een maatje te groot was die dag.
 
Zaterdag nemen de groen-witten het op tegen de verrassende laagvlieger VVOG. VVOG won afgelopen voor het eerst deze competitie tegen hekkensluiter SDC Putten en staat zo op vier punten uit zes wedstrijden. 
Drie punten minder dan de Oldebroekers.
 
🔜 3/11 VVOG
🕧 12.30 uur
📍 Sportpark Bovenmolen
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd