Nieuws
We zijn slechts een aantal weken met beker en competitie wedstrijden aan de gang en het probleem van de laatste jaren begint zich al weer aan te dienen, namelijk het scheidsrechterstekort. Een absoluut  dieptepunt was afgelopen zaterdag waarbij de tegenstander bij ons moest fluiten omdat er geen vrijwilliger binnen OWIOS gevonden kon worden die deze taak op zich kon of wilde nemen.
 
We zijn zeer blij met de kleine groep personen die regelmatig fluit en ook de  bijdrage die de 1ste , 2de, VR1 en JO19  selecties leveren zijn, echter toch zijn er zaterdagen dat  niet voor alle wedstrijden scheidsrechters te vinden zijn. Dit zal dan gaan betekenen dat de leider of trainer moet fluiten, of dat we wedstrijden moeten uitstellen, wat het probleem voor ons uitschuiven is.
 
Daarom hierbij een oproep aan alle leden en supporters van OWIOS:
We hebben dringend extra scheidsrechters nodig bij de jeugd en senioren, wie wil af en toe een wedstrijdje fluiten op de zaterdag ochtend?
 
We zien gelukkig bij de wedstrijden een groot aantal ouders en supporters staan, wellicht wilt u een keer een wedstrijd leiden. Hierbij houden we natuurlijk rekening met uw wensen.
 
Meld u dan bij het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Natuurlijk kunt u ook altijd iemand van de jeugdcommissie of bestuur aanspreken.
 
Laten we met ons allen een kleine taak vervullen zodat de alle spelers van OWIOS elke zaterdag hun sport kunnen uitoefenen.
 

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd