Nieuws
De meiden van MO-15 zijn verblijd met nieuwe sporttassen, aangeboden door Visscher Autotechniek uit Oldebroek.  
 
Eigenaar Peter Visscher is op steenworpafstand van de Bovenmolen opgegroeid. Het was als kleine jongen vanzelfsprekend om te gaan spelen voor de ‘Greun-Witten’, waar hij tot zijn 16e op de velden te vinden was. Ook het sponsorschap werd er met de paplepel ingegoten, dus het was voor Peter net zo’n vanzelfsprekendheid om zich als ondernemer te binden aan OWIOS. ‘Mijn vader was ook altijd sponsor van OWIOS en ik vind het mooi dat ik op deze manier wat bij kan dragen aan de vereniging.’
 
Visscher Autotechniek is een allround autobedrijf wat al enige jaren werkzaam is in de automotive branche.
 
Het bedrijf werkt met alle automerken die wij al jarenlang onderhouden, repareren en keuren.
 
Ervaar onze service en kwaliteit. Ons streven is om tegen een concurrerende prijs de wensen van de klant uit te voeren, waarbij alleen OEM gecertificeerde onderdelen gebruikt worden.
 
Tegenwoordig zijn auto’s elektrotechnische wonders. We zijn dan ook gespecialiseerd in het opsporen en analyseren van elektrische storingen en kunnen dan ook ieder automerk uitlezen met gespecialiseerde apparatuur. Tevens hebben we een banden/wielen afdeling, waar uw banden tegen scherpe prijzen geleverd en gemonteerd kunnen worden.
 
We staan bekend als een toegankelijk bedrijf, waar u zo de werkplaats in kunt lopen voor advies in al uw autozaken. Kom eens vrijblijvend bij ons om u te laten informeren. U kunt dan zien hoe wij ons werk uitvoeren.
 
U mag ook bellen voor een afspraak. Ons telefoon nummer is 0525-655381.
 
Dus… voor al uw autozaken kunt u bij Visscher Autotechniek terecht!
 
OWIOS is eigenaar Peter Visscher zeer erkentelijk voor het vertrouwen dat deze trouwe sponsor heeft in onze club. 
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd