Nieuws
Voordat de wedstrijd begon had OWIOS al een fikse tegenslag te verwerken, keeper Ponstein moest in de warming-up afhaken met een liesblessure. Keeperstrainer Arnold vd Kolk moest hem noodgedwongen vervangen. 
KHC dat in de voorbereiding o.a. hoofdklassers SVZW en SC Genemuiden al versloeg was de betere ploeg. Met goed combinatie voetbal en een hoog tempo stond OWIOS onder druk. Tot de 25ste minuut hield de formatie van Westerhuis stand. Na 30 minuten voetbal stond er plots 3-0 op het scorebord, waarvan het derde doelpunt buitenspel was. De eerste echte kans voor OWIOS werd op de paal gemikt door Balk, in de rebound schoot Veldhoen raak maar werd afgevlagd voor buitenspel. Tien seconden later lag de bal aan de andere kant van het veld in de goal. Vlak voor rust scoorde KHC uit een vrijetrap het vijfde doelpunt. 
Na de thee stond de jeugdige Jacco v Olst onder de lat en Dennis de Boer verving Marco Hoogland. OWIOS had KHC meer onder controle, tot de 85ste minuut waren er weinig kansen te noteren voor beide teams. KHC maakte de zesde goal, een aantal minuten later was het Tuncer die op schitterende wijze de 7-0 op het scorebord zette. Al met al een verdiende nederlaag voor de groen-witten tegen een goed voetballende tegenstander. 
Volgende week zaterdag speelt OWIOS  thuis tegen SVI aanvang 14.30 uur.
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd