Nieuws

OWIOS speelt zaterdag voor de beker tegen eersteklasser KHC uit Kampen. Het betreft de tweede wedstrijd in het bekertoernooi. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer R.S. Spoler.

KHC komt voor het 5e opeenvolgende jaar uit in de eerste klasse. Afgelopen seizoen eindigde KHC hier op de 7e plaats. Voor het derde jaar op rij speelt OWIOS in de beker tegen 1e klasser KHC. In het seizoen 2016-2017 werd er in Kampen met 1-1 gelijkgespeeld. De eerste helft was KHC de bovenliggende partij en de tweede helft OWIOS. Afgelopen seizoen verloor OWIOS op het eigen sportpark met 2-0. KHC was duidelijk de bovenliggende partij, maar verzuimde om de wedstrijd definitief in het slot te gooien.

 

Vorige week speelde KHC gelijk tegen 2e klasser SVI met 2-2. KHC verzuimde om de vele kansen af te maken en kreeg aan het eind tegen 10 man nog bijna de deksel op de neus. OWIOS speelde vorige week in de beker tegen vv Heerde en verloor met 3-1. OWIOS was de eerste 35 minuten heer en meester en het was wachten op de volgende treffer. Uit 2 dode spelmomenten stond OWIOS ineens achter en kon dat het restant van de wedstrijd niet meer rechtzetten. Beide ploegen zullen willen winnen om zicht te houden op de volgende ronde.

De nummers 1 en 2 in deze poule zullen doorgaan in de beker naar de knock-out fase.

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd