Nieuws
 Afgelopen vrijdagmiddag heeft de presentatiegidscommissie van de v.v. OWIOS het eerste exemplaar van de 17e editie overhandigd deze keer aan een groep trouwe OWIOS-supporters van het  eerste uur, de zogenaamde "Tafel". Sommigen van hen volgen de club al meer dan 50 jaar in uit- en thuiswedstrijden. Hun naam hebben zij te danken aan de vaste tafel in de kantine van OWIOS die ze gebruiken voor de derde helft.  
 
 
Na een kort welkom door de voorzitter van de presentatiegidscommissie, Arno Klein, werd het eerste exemplaar overhandigd aan Henk Sneller, een van de oudste van "De Tafel". In deze gids staat het thema ‘saamhorigheid’ centraal. Uit alles blijkt dat de saamhorigheid bij OWIOS groot is. Kijk alleen maar naar de vele vrijwilligers die belangeloos binnen de club meehelpen. Maar ook in het “veld” waar je als team samen moet werken om een gezamenlijk doel te behalen.   
 
Door een vernieuwde lay -out en een mooier en groter formaat heeft de presentatiegidscommissie weer een stap gezet naar een professionelere uitstraling van de gids. In deze gids zit een gevarieerd aanbod van onderwerpen en foto’s waarbij u een goed beeld krijgt van OWIOS. Nieuwe gezichten worden voorgesteld en onze jeugd krijgt wederom een belangrijke rol in de gids. Uniek is het verhaal van ‘De Tafel’ over een terugblik op de verloren bekerfinale in 1977 en de saamhorigheid binnen deze groep vaste supporters op een treffende wijze weergeeft.
 
Deze editie met een oplage van 1.250 stuks presenteert de voetbalvereniging OWIOS zich weer vanuit al haar geledingen. Zowel de nieuwe wethouder van Sport, Bob Bergkamp als de voorzitter Jacko van den Bosch, geven het samenhorigheidsgevoel weer. Verder wordt de eerste selectie weer gepresenteerd en komen de nieuwe gezichten aan het woord. Veel foto's laten allerlei activiteiten van het afgelopen seizoen zien, zoals o.a. de maatschappelijke activiteiten en wedstrijdmomenten van het dames- en jeugdvoetbal. Samen met het competitieschema van het komende seizoen is het weer een complete gids waar OWIOS trotst op is! Voor degenen die geen gids ontvangen maar toch eens een kijkje in de gids willen nemen staat een exemplaar binnenkort op de OWIOS site: www.owios.nl
 
Na deze officiële overhandiging was het tijd om de traditionele fototaart aan te snijden en konden alle aanwezigen de nieuwe presentatiegids zelf inkijken onder genot van een hapje en drankje en een gezellig samenzijn.  
 
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd