Nieuws
Afgelopen week is Jan Bakker Auto’s nieuwe bordsponsor bij OWIOS geworden. Op het autobedrijf aan de Kruisweg 18 in Elburg werd het driejarig sponsorcontract ondertekend door Ard Bakker en Arno Klein, commissielid sponsorzaken. Als blijk van dank en waardering werd door OWIOS een fraai bloemstuk aangeboden aan Ard Bakker.
 
Door hard werken en het gebruik van gezond ‘boerenverstand’ is Jan Bakker Auto’s onder leiding van eigenaar Ard Bakker uitgegroeid tot een bedrijf dat zijn plaats heeft gevonden in het Elburgse. Jan Bakker Auto’s koopt en verkoopt jong gebruikte auto’s tegen concurrerende prijzen. Bovendien heeft het bedrijf een technisch hoogwaardige en modern ingerichte werkplaats. Klanten komen inmiddels al lang niet meer alleen uit Elburg en omstreken, maar uit het hele land. Ook voor onderhoud, reparatie en schadeherstel staat men voor de klanten klaar.
Jan Bakker Auto’s is ook een vertrouwd adres voor autoverhuur. Men verhuurt personenauto’s, personenbusjes en bedrijfswagens; zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten. Met een groep een weekendje weg? Wel zo gezellig in één auto! Of zelf verhuizen maar wel extra laadvermogen nodig? U kunt bij hun terecht voor een passende oplossing! Het autobedrijf is gevestigd aan de Kruisweg 18 in Elburg of kijk op www.janbakker-autos.nl
 
Inmiddels hangt er al een mooi 3 meter reclamebord op het hoofdveld van het sportpark Bovenmolen. Arno Klein was zeer ingenomen met deze steun en bedankte de nieuwe sponsor heel hartelijk.
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd