Nieuws
Op een goed gevuld sportpark Bovenmolen stond de finale van de nacompetitie op het programma. In de finale mocht OWIOS het opnemen tegen AGOVV uit Apeldoorn. In de 117e minuut viel uiteindelijk de beslissing in het voordeel van OWIOS in een bloedstollende finalewedstrijd. OWIOS komt hierdoor ook volgend seizoen uit in de 2e klasse! 
 
Het was OWIOS dat de eerste helft domineerde. Na enkele mogelijkheden van Erik van Haagen en Bennie Veldhoen is het Cornell Balk die na 24 minuten de score opende. De eerste doelpoging van AGOVV was in de 34e minuut maar de bal verdween over de goal. Daarna probeerde OWIOS verder afstand te nemen van AGOVV. Vanuit een aantal dode spelmomenten was het dichtbij een tweede treffer maar de bal wou er niet in. 
Direct na rust pakte OWIOS enkele gele kaarten en na 52 minuten voetbal kon Dennis de Boer vertrekken na een directe rode kaart, hierdoor moest OWIOS verder met 10 man. Hierdoor zakte OWIOS verder in en liet AGOVV komen. AGOVV kreeg één grote kans op de gelijkmaker maar deze werd niet verzilverd .Verder waren er ondanks de druk van AGOVV geen grote kansen te noteren. De ingevallen William van den Hul die na een imposante carrière zijn laatste wedstrijd speelde in het groene shirt had de 2-0 op de schoen. Hij kapte zijn tegenstander goed uit maar de keeper kon ternauwernood redding brengen. OWIOS leek de overwinning over de streep te trekken echter in blessuretijd kwam AGOVV toch nog op gelijke hoogte. Via een sublieme redding van keeper Herold Ponstein ging een hard schot eerst op de lat, maar daarna kopte Yuri Brentjens toch nog de 1-1 binnen. Dat betekende verlening. 
In de verlenging bleek OWIOS de fitste ploeg, want het was niet meer te zien dat AGOVV een man meer had. Van den Hul miste eerst nog een opgelegde kans, voordat Bennie Veldhoen een één-tweetje met Nabil Essaddouqi aanging. De invaller bracht Oldebroek drie minuten voor tijd in vervoering met de verlossende en winnende treffer. Sportpark Bovenmolen ontplofte en de overwinning kwam niet meer in gevaar. Hierdoor speelt OWIOS ook komend seizoen in de tweede klasse!
 
Opstelling OWIOS: Ponstein, Boer, Snoek, Nagelhout, Boon, Van ’t Hul, Bastiaan (65. Hamelink) , Van Haagen, Veldhoen ©, Uitslag (77. Van den Hul), Balk (97. Essaddouqi)
 
Scoreverloop:
’24     -  1-0 Cornell Balk
‘90+1 -  1-1 Yuri Brentjens
‘117   -   2-1 Nabil Essaddouqi 
 
Kijk voor meer foto's op WoZoPro-fotografie
 
Voor meer wedstrijdverslagen en foto's zie:
 
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd