Nieuws

OWIOS speelt in de finale van de nacompetitie voor handhaving in de 2e klasse tegen AGOVV. De winnaar handhaaft zich en de verliezer degradeert naar de 3e

klasse. De wedstrijd begint om 14.30 uur op sportpark Bovenmolen en staat onder leiding van de heer P.J. Hoving.

De laatste wedstrijd van een lang seizoen staat op het programma en de belangen zijn groot. Het zal geen toeval zijn, dat uit de nacompetitie met twee 2e klassers en zes periodekampioenen uit de 3e klasse, de beide 2e klassers zijn overgebleven. OWIOS en AGOVV zijn geen onbekenden voor elkaar en zaten de afgelopen twee jaar bij elkaar in de competitie. OWIOS eindigde afgelopen seizoen op de 12e plaats met 31 punten en AGOVV op de 13e plaats met 20 punten. De eerste wedstrijd van het seizoen won OWIOS thuis met 5-0 en uit won OWIOS net met 3-2 door twee doelpunten in blessuretijd.

 

AGOVV begon de nacompetitie tegen Batavia. AGOVV won met 2-1.  Na een 0-0 ruststand kwam AGOVV op 2-0 voorsprong en gaf de zege niet meer uit handen.  Vorige week in de halve finale werd Terschuurse Boys verslagen met een enigszins geflatteerde uitslag: 3-0. Uitblinker doelman Koldenhof hield AGOVV in de race en AGOVV was zeer effectief met de kansen.

 

OWIOS startte de nacompetitie tegen Redichem en won met 3-1. In de halve finale speelde OWIOS tegen Hoevelaken.  In de eerste helft nam OWIOS al afstand en na rust kwam de voorsprong nooit echt in gevaar. OWIOS won uiteindelijk met 4-1.

 

In de nacompetitie staat elke wedstrijd op zichzelf. Eén onachtzaamheid , zenuwen, de klok die in het voor- of nadeel tikt, kan invloed hebben op de wedstrijd. Om tot een goed resultaat te komen, zal OWIOS dezelfde inzet, concentratie en collectiviteit moeten tonen als de afgelopen weken. Nog eenmaal alles geven! Kom kijken en moedig OWIOS aan naar handhaving in de 2e klasse.

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd