Nieuws
Na het succes van de gehouden ontbijtsessies in het afgelopen seizoen, heeft de sponsorcommissie van OWIOS afgelopen vrijdagmiddag 1 juni weer een afsluitende BBQ-sessie voor haar sponsoren gehouden. Met de opkomst van zo’n 30 sponsoren wil de sponsorcommissie op deze ontspannen manier het voetbalseizoen afsluiten en haar sponsoren bedanken voor de steun en vertrouwen in OWIOS. Bestuurslid sponsorzaken Alex Jonker bedankte alle sponsoren voor hun aanwezigheid, inzet en bijdragen afgelopen jaar.
 
 
Ook was er weer een wedstrijd doelschieten voor de sponsoren op het hoofdveld met mooie prijzen en met als wisselbokaal de OWIOS Sponsorcup. In 2016 ging deze naar Wessel Berghuis van sponsor Pleiter Makelaars. Deze keer was het Ronald Hamer van Brons-sponsor Kendis ICT-groep Nederland de beste, de gezamenlijke 2e prijs ging naar Wilma Kolkman van Platina-sponsor HulstFlier Installateurs en naar Henry Schuurman van sponsor Web By Step. Tussen de buien door kon men genieten van de BBQ, welke werd verzorgd door Brons-sponsor Slagerij van Guilik, en van elkaar onder het genot van een hapje en drankje en ook te netwerken.
 
 
  
 
 
Het was voor de vijfde keer dat de sponsorcommissie deze activiteit organiseert en weer met succes. Doorgaans biedt de club haar sponsoren activiteiten aan rond de wedstrijd van het 1e elftal of in de avonduren. Het doel van deze ontbijt- en BBQ-bijeenkomsten zijn, naast het nuttigen van een heerlijk maaltijd, te netwerken en de goede sfeer in stand te houden. “Want de voetbalvereniging OWIOS leeft en heeft een groot bereik met kansen voor onze sponsoren en gezien de toenemende opkomst is er behoefte aan dit soort sessies en wij zullen het zeker gaan voortzetten”, volgens Alex Jonker. “Een aantal sponsoren hebben zich alweer bij ons gemeld om ook als gastheer te willen optreden en in het nieuwe seizoen zullen wij dit zeker weer voortzetten.”
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd