Nieuws
Afgelopen zaterdag 2 juni was bij OWIOS weer het jaarlijkse Veteranentoernooi. Op een drukbezocht sportpark “De Bovenmolen” won zaterdag Urk de beker na in de finale de veteranen van Enter Vooruit te verslaan. 
 
Al vroeg op de morgen kwamen de eerste bussen aanrijden op de parkeerplaats van Sportpark de Bovenmolen. Er waren ook dit jaar weer complete families meegekomen, wat weer tot veel gezelligheid leidde. 
 
Er waren dit jaar 12 deelnemende ploeg, die weer overal vandaag kwamen met als nieuwkomers Enter Vooruit, Valleivogels en ACV Assen. De ploegen waren ingedeeld in 2 poules. De nummers 1 van de poules gingen door naar de finale en de nummers twee speelden om de 3e en 4e plek. 
 
Om 10u uur werd er begonnen aan de poule wedstrijden. Uiteindelijk gingen Urk en Enter Vooruit als winnaars in de poule door naar de finale. Urk won alle wedstrijden in hun poule en Enter Vooruit won vijf wedstrijden en speelde er één keer gelijk.  De Valleivogels en VRC Veenendaal werden beide tweede in de poule en zij gingen strijden om de 3e en 4e plaats. 
 
De finale was tussen Urk en nieuwkomer Enter Vooruit. Urk heeft het Veteranentoernooi al vaak gewonnen al was de laatste keer alweer drie jaar geleden. De wedstrijd ging gelijk op met kansen over en weer. Urk trok uiteindelijk aan het langste eind en won de wedstrijd met 1-0.  De wedstrijd om de 3e plaats werd gewonnen door VRC Veenendaal na penalty’s, waardoor Valleivogels 4e werd. De fair play prijs was dit jaar voor de VSC Utrecht.  
 
Na afloop van het toernooi was er nog een optreden Duo Doublon en Maria Goossen.  Het terras was afladen vol, waar een super gezellige stemming heerste, waardoor de ploegen allemaal nog lang bleven zitten op het prachtige sportpark van OWIOS. De toernooicommissie van OWIOS kijkt terug op een zeer geslaagde dag. 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd