Nieuws

Voor het seizoen 2018-2019 is OWIOS op zoek naar een omroeper voor de thuiswedstrijden van OWIOS 1. Na vele jaren trouwe dienst heeft vaste omroeper Peter van der Linde besloten de fakkel over te dragen. We danken Peter voor zijn jarenlange inzet om OWIOS op een juiste manier te vertegenwoordigen.

Als omroeper heb je de beschikking over een microfoon en een muziekinstallatie en ben je verantwoordelijk voor het gebeuren en sfeer rondom de wedstrijd. Je zorgt dat het publiek goed geïnformeerd is rondom de wedstrijden. Je regelt o.a. de muziek, roept de opstellingen om, stelt de pupil van de week voor, benoemt de doelpuntenmakers, de tussenstanden bij de andere wedstrijden en bedient het scorebord.

Ben je goed bij stem, is voetbal (kijken) je hobby en lijkt het je leuk om vaste omroeper te worden bij de wedstrijden van OWIOS 1, laat  het ons dan weten. Neem daarvoor contact op met Jacko van den Bosch op het telefoonnummer 06 – 20 42 34 66  of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd