Nieuws

OWIOS neemt het zaterdag op tegen sv Lelystad ’67 op het eigen sportpark Bovenmolen. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer K. Weever.

 

In deze eindfase neemt de spanning toe in de competitie en komen er beslissingen op de stand van de ranglijst. De afgelopen jaren zijn beide ploegen elkaar vaak tegen gekomen met vaak mooie wedstrijden. De wedstrijd in Lelystad dit seizoen eindigde in een 1-1 gelijkspel en OWIOS zal hier met een wrang gevoel aan terugdenken. Vorig seizoen eindigde de wedstrijd in Oldebroek in een spectaculaire eindstand van 3-3.

 

Aan het begin van het seizoen waren de verwachtingen hoog gespannen bij sv Lelystad ’67. Sv Lelystad ’67 pakte echter te weinig punten om een rol van betekenis te kunnen spelen. De laatste twee wedstrijden pakte Lelystad echter goed uit en met 6 punten en stijgt Lelystad naar de 8e plaats met 29 punten uit 22 wedstrijden. De belangrijke wedstrijd tegen Renswoude werd met 3-0 gewonnen en vorige week zegevierde Lelystad met 2-0 van VSCO. Een terechte overwinning en hierdoor lijkt Lelystad zo goed als veilig.

 

OWIOS staat op een 10e plaats met 27 punten uit 22 wedstrijden. Na de nederlaag tegen hekkensluiter ESA, liet OWIOS vorige week zien uit het juiste hout gesneden te zijn. Met veel inzet en wilskracht werd Valleivogels met 1-0 aan de kant gezet en er konden drie belangrijke punten bijgeschreven worden aan het totaal. Hiermee behoudt OWIOS een voorsprong van 5 punten op de nummer 12 Renswoude.

 

Lelystad zal het seizoen nog enige glans willen geven door in het linkerrijtje te eindigen. OWIOS zal zich willen revancheren voor het gelijke spel in Lelystad. Winst brengt OWIOS boven Lelystad, maar nog belangrijker zal OWIOS dan afstand houden van de 12e plaats. Met dezelfde inzet als vorige weekmoeten er mogelijkheden liggen voor OWIOS.

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd