Nieuws
De sponsorcommissie van OWIOS heeft afgelopen donderdagmorgen 29 maart haar derde ontbijtsessie van het jaar gehouden. Deze keer was het op locatie bij Platina-sponsor: HulstFlier Installateurs aan de Robbertsmatenstraat 15 in Elburg.
 
Na een korte inleiding door Alex Jonker, bestuurslid sponsorzaken, was er een presentatie van HulstFlier Installateurs door mede-eigenaar Gerrit Kolkman zelf. In alle vroegte kwamen zo’n 20 ondernemers naar Elburg om te genieten van een gezamenlijk Paas-ontbijt, welke deze keer werd verzorgd door Goud-sponsor Bakkerij Schuld. 
 
De oorsprong van HulstFlier ligt in het jaar 1937 toen Herman Hulst een ambachtelijke smederij in Elburg overnam. Van daaruit ontwikkelt zich Hulst Installaties, een allround installatiebedrijf. Een familiebedrijf, bij de oprichting in 1964 zijn naast Herman ook zijn zonen Henk en Rien in het bedrijf werkzaam. In 1996 trad Helmig Flier toe als compagnon en werd de bedrijfsnaam gewijzigd in HulstFlier Installateurs. Onder zijn leiding breiden de activiteiten zich verder uit richting de utiliteitsbouw. Het ambachtelijke werk verandert in technisch hoogwaardig werk, dit vraagt om specialistische kennis. Er worden projectgroepen gevormd die deze kennis verwerven, up-to-date houden en zorgen voor toepassing ervan in de praktijk. Deze projectgroepen vormen de spil in de verder platte organisatie. Door onderlinge samenwerking en afstemming wordt de kennis van iedere vakdiscipline optimaal benut. Hiermee is de transformatie van puur uitvoeringsorganisatie naar meer kennisorganisatie geborgd. De gestage groei zet door, Henk Hulst heeft zich inmiddels teruggetrokken. In 2012 opent HulstFlier de vestiging in Dordrecht, in 2014 de vestiging in Zwolle. Per 1 januari 2014 is Gerrit Kolkman mede-eigenaar geworden van de vestigingen Elburg en Zwolle. HulstFlier bestaat meer dan tachtig jaar en is altijd in beweging om opdrachtgevers en klanten professioneel en servicegericht te ondersteunen!
 
Voor de presentatie van Gerrit Kolkman was er eerst nog ruimte voor een persoonlijk voorstelrondje van elke ondernemer waarna Gerrit en zijn mede-eigenaar Helmig Flier de ondernemers meenam met een uitgebreide rondleiding door het kantoor en de werkplaats zelf. Alle sponsoren waren onder de indruk van dit mooie bedrijf. Na afloop bedankte de sponsorcommissie Gerrit en Helmig voor het delen van hun werk en passie voor het vak. “De ontbijtsessies zijn voor onze sponsoren een ideaal podium om zich aan andere ondernemingen te presenteren en zaken te doen”, stelt Alex Jonker. “Daarbij proberen we een groep te creëren, waarin sponsoren elkaar zaken gunnen. Dat blijkt goed te werken. Op deze manier bieden wij sponsoren de mogelijkheid voor hun werkdag in informele sfeer zaken met elkaar te doen”. “Ook zorgt het voor een goede sfeer binnen de sponsoren en als Companjen Constructies willen wij graag hieraan meewerken”, vertelt Gerrit Kolkman.
 
Dit was derde keer van het seizoen dat de sponsorcommissie een activiteit in de ochtenduren organiseert en weer met succes. Doorgaans biedt de club haar sponsoren activiteiten aan rond de wedstrijd van het 1e elftal of in de avonduren. Het doel van deze bijeenkomst is, naast het nuttigen van een heerlijk ontbijt, te netwerken en de goede sfeer in stand te houden. “Want de voetbalvereniging OWIOS leeft en heeft een groot bereik met kansen voor onze sponsoren en gezien de opkomst is er behoefte aan dit soort sessies en blijven we dit voortzetten”, volgens Alex Jonker. 
Op vrijdag 1 juni sluit men traditioneel het voetbalseizoen af met een BBQ en doelschietwedstrijd voor de sponsoren dan bij OWIOS zelf.
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd