Nieuws
Onder grote publieke belangstelling eindigden OWIOS en VSCO de wedstrijd zoals deze begon. Veel kansen waren er niet te noteren voor beide doelen, maar de spanning van de wedstrijd vergoedde veel. Beide ploegen kunnen een punt bijschrijven en lopen een punt uit op de bedreigde plaatsen.
 
Met groots vuurwerk brengen de supporters van beide partijen de wedstrijd op gang. De wedstrijd duurt even voordat deze echt los komt. Na een half uur is de eerste kans te noteren. Een afstandsschot van Dominque van de Grift wordt geblokt door Ben Snoek en in de tegenaanval is Henrik Uitslag aan de rechterkant er vandoor. Zijn voorzet kan net door Gert Schreurs weggewerkt worden voordat deze William van den Hul bereikt. Opwinding was er nog in blessuretijd van de eerste helft. Een voorzet van Bart-Jan Schoonhoven werd aangeraakt door Arjan Boon en met een uiterste krachtinspanning kon keeper Herold Ponstein de bal over de lat tikken. Even later was wederom Hendrik Uitslag er aan de rechterkant vandoor. Zijn lage voorzet belandde bij aanvoerder Bennie Veldhoen en zijn inzet belandde in het zijnet.
 
In het begin van de tweede helft werd er een doelpunt van VSCO afgekeurd wegens aanvallen van de keeper. Langzaam kwam OWIOS in de tweede helft er een paar keer door. In de 55e minuut was het wederom Hendrik Uitslag die langs zijn tegenstander was, maar zijn voorzet was te scherp voor William van den Hul. Een kwartier voor tijd was er een verre ingooi en de afvallende bal werd door Cornell Balk naast het doel van VSCO gevolleerd. De beste en wellicht enige kans was 10 minuten voor tijd. Een mooie dribbel was er van Cornell Balk in de as van het veld en hij speelde de bal naar Bennie Veldhoen, maar met zijn verkeerde been belandt zijn inzet net naast de verkeerde kant van de paal. Vlak voor het eind van de wedstrijd vanaf de 16 smoorde een schot van VSCO in de OWIOS-verdediging. In de slotminuten veerde de OWIOS-aanhang nog op voor een kans van Cornell Balk, maar hij werd afgefloten wegens buitenspel. De wedstrijd eindigde in een terechte 0-0. Een wedstrijd waarin beide verdedigingen heersten. Een spannende derby, maar een doelpunt ontbrak om deze derby definitief te laten ontbranden.
 
Volgende week speelt OWIOS een thuiswedstrijd tegen Veensche Boys. De wedstrijd begint om 14.30 uur. 
 
Opstelling:
Ponstein, Boer, Nagelhout, Snoek, Boon, Van ’t Hul, Van Haagen (46. Bastiaan) Veldhoen © , Uitslag, Van den Hul (73. Vorsselman), Balk
 
 
Meer foto's in de fotogalerij
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd