Nieuws

OWIOS speelt zaterdag op het eigen sportpark Bovenmolen tegen kampioenskandidaat Scherpenzeel. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer L. Meijer.

Na een algehele afgelasting vorige week gaat de competitie weer verder met de 16e speelronde. De gedoodverfde titelkandidaat Scherpenzeel komt op bezoek in Oldebroek. Scherpenzeel staat één punt achter op koploper Veensche Boys en volgende week spelen deze ploegen tegen elkaar. Vorig jaar eindigde de wedstrijd in Oldebroek in een 3-0 overwinning voor OWIOS. In de heenwedstrijd in Scherpenzeel stond OWIOS zwaar onder druk, maar zegevierde tegen de verhouding in uiteindelij met 2-3.

 

Scherpenzeel zet dit seizoen haar stempel op de 2e klasse. Het is de ploeg met de meeste doelpunten voor en het minste aantal tegen. Scherpenzeel heeft verschillende spelers aangetrokken en het lijkt in elkaar te passen en maakt in vele wedstrijden indruk met het vertoonde spel. Scherpenzeel verloor slechts 3 keer, waaronder van OWIOS en speelde 1 keer gelijk. In de laatste twee wedstrijden won Seherpenzeel met 4-0 van ESA en met 3-0 van VSCO.

 

OWIOS staat in de brede middenmoot op een 7e plaats met 20 punten uit 15 wedstrijden. In de laatste wedstrijd boekte OWIOS eindelijk een ‘historische’  overwinning tegen Blauw-Geel ’55. Na 12 keer verloren te hebben, won OWIOS eindelijk een keer van deze angstgegner. Dit heeft een positief effect op de sfeer in de groep. Met deze overwinning pakte OWIOS drie belangrijke punten en behield aansluiting bij de brede middenmoot.

 

Beide ploegen zullen de winst willen pakken. Scherpenzeel zal vol willen gaan voor het kampioenschap en OWIOS zal zich vast willen spelen in de middenmoot. Al is Scherpenzeel voor deze wedstrijd wellicht favoriet, maar in de laatste ontmoetingen heeft OWIOS laten zien een geduchte tegenstander te zijn voor Scherpenzeel.

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd