Nieuws

OWIOS is voor het komende seizoen 2018-2019 op zoek naar een verzorger/sportmasseur (m/v) ter aanvulling van ons medisch team. Het medisch team bestaat uit een fysiotherapeut en enkele verzorgers. OWIOS is voor het medisch team nog op zoek naar nog een verzorger voor de dinsdag- en donderdagavonden en eventueel zaterdag. De werkzaamheden bestaan voor, tijdens en na de trainingen en wedstrijden uit:

·         Masseren

·         Tapen en bandageren

·         Zorg verlenen bij acuut sportletsel

·         Beheren verzorgingsruimte en verzorgingsvoorraad

 

De mogelijkheid is aanwezig om deze functie met meerdere personen in te vullen. We hebben een grote verzorgingsruimte om de mensen te behandelen. Er staat een vergoeding tegenover voor je werkzaamheden.

Lijkt jou het leuk om opgeleid te worden tot verzorger?OWIOS betaalt de opleiding tot sportmasseur en daarnaast word je begeleid door een fysiotherapeut. Wellicht ben je al sportmasseur of volg je een opleiding fysiotherapie dan nodigen wij je zeker uit om te reageren.

 

Neem voor interesse of meer informatie contact op met Jacko van den Bosch op het nummer 06 – 20 42 34 66 of mail je interesse naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd