Nieuws
Mijn naam is Rianne Schuurman, ik ben getrouwd en heb vier kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar, waarvan er twee bij OWIOS spelen.
Onze oudste dochter in het meidenelftal MO15 en onze zoon in een van de JO11-teams.   Via de wervingsactie voor nieuwe vrijwilligers kwam ik in contact met de Vertrouwenscommissie van OWIOS. Ik dacht: “dat past waarschijnlijk meer bij me, dan achter de tap staan…”
Van oorsprong ben ik maatschappelijk werker, ik heb een aantal jaar bij de Raad voor de Kinderbescherming gewerkt en sinds kort ben ik een paar uur in de week werkzaam bij Slachtofferhulp Nederland. 
Inmiddels wonen we als gezin alweer ruim zes jaar in Oldebroek, dat we hebben leren kennen als een hechte gemeenschap met veel betrokkenheid op elkaar. 
En het is mooi om dat ook op de voetbalvereniging terug te zien! 
Tegelijk weten we allemaal, dat waar mensen met elkaar omgaan er onderling ook dingen misgaan. Het mooiste is als het tussen de betrokkenen zelf weer opgelost kan worden. 
Maar dat is niet altijd eenvoudig. En dan is het belangrijk te weten dat er een plek is, waar je in vertrouwen van je af kunt praten, je gehoord voelt en waar meegedacht wordt voor een oplossing. En aan zo’n plek wil ik graag meewerken. 
Naast Harm Uitslag, die natuurlijk een stuk bekender is dan ik, kunnen jullie dus vanaf nu ook contact met mij opnemen
 
hartelijke groet,
 
Rianne Schuurman
0525-630828
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd