Nieuws

OWIOS speelt zaterdag de thuiswedstrijd op sportpark Bovenmolen tegen AVW ‘66 uit Westervoort. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer W. Rutgers. Mocht het hoofdveld afgekeurd worden, dan zal er worden uitgeweken naar het kunstgrasveld.

 

De wedstrijd tegen AVW ’66, betreft een inhaalwedstrijd en stond oorspronkelijk gepland op 16 december. Na een uitstapje van een jaar in 2H en een jaar in de 3e klasse gezeten te hebben, is AVW ’66 weer terug in de 2e klasse G. In het seizoen 2014-2015 eindigde de wedstrijd op Bovenmolen in 2-1. Doelpunten voor OWIOS werden gemaakt door William van den Hul en Bennie Veldhoen en voor AVW ’66 scoorde Mike Teeuw.

 

Als promovendus doet AVW ’66 het verrassend goed. AVW ’66 heeft 25 punten uit 12 wedstrijden en staat op een verdienstelijke 4e plaats. AVW ’66 is een degelijke ploeg, die weinig kansen weggeeft. De beide wedstrijden na de winterstop werden gewonnen. In de eerste wedstrijd werd knap koploper Veensche Boys verslagen met 3-1 en vorige week werd Lunteren met 2-0 aan de zegekar gebonden. Smet op de wedstrijd  was de rode kaart van spits Ivo Rigter.

 

OWIOS heeft ook een vliegende start na de winterstop en heeft ook beide wedstrijden gewonnen. Eerst werd ESA met 2-0 verslagen en vorige week tegen AGOVV kwam OWIOS verdiend in blessuretijd van een achterstand terug en trok zelfs de overwinning naar zich toe. De mentale weerbaarheid lijkt goed te zitten. Hierdoor staat OWIOS nu op de 8e plaats met 17 punten uit 12 wedstrijden.

 

Beide ploegen zullen de goede serie van na de winterstop willen voortzetten. AVW ’66 zal zich in de top van het klassement willen handhaven en OWIOS zal zich nog steviger in de middenmoot willen vestigen. Het beloofd dan ook een mooie wedstrijd te worden.

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd