Nieuws
OWIOS pakte drie belangrijke punten door met 3-2 te winnen van AGOVV. Een terechte overwinning, maar het kwam uit de tenen en overwinning werd pas in blessuretijd binnengehaald.
 
Scheidsrechter Koolwijk floot om 15.00 uur de wedstrijd op sportpark Berg en Bos in gang. AGOVV liet OWIOS vanaf het begin het spel maken en loerde uitsluitend op de counter. Diverse mogelijkheden om op voorsprong te komen werden door de formatie van Guido Vlierhuis niet benut of afgevlagd door de grensrechter van AGOVV. In de 42ste minuut was het AGOVV dat scoorde via Yuri Brentjens. OWIOS kreeg voor rust twee opgelegde kansen om op gelijke hoogte te komen. Ben Snoek schoot een niet te missen kans over het doel en Cornell Balk stond alleen tegenover de keeper maar miste. De tweede helft was een kopie van de eerste helft, OWIOS dicteerde en AGOVV loerde op de counter en kon alleen maar tegenhouden. Na 64 minuten voetbal kwam OWIOS meer dan terecht op gelijke hoogte via Hendrik Uitslag. OWIOS bracht daarna Hendri Nagelhout en Arjan Vorsselman in om nog meer druk te zetten op de verdediging van de Apeldoorners. Echter na 70 minuten voetbal is het AGOVV dat via een counter weer op voorsprong komt en ditmaal door een doelpunt van Luca Hendriks. OWIOS gaf niet op en kreeg goede mogelijkheden om het tij te keren. Keeper Mike Koldenhof stond echter keer op keer zijn mannetje. Het venijn zat hem in de staart van de wedstrijd. Eerst was het Ben Snoek die OWIOS naast AGOVV kopte.  Diep in blessuretijd was het Hendri Nagelhout die de verdiende 2-3 binnen schoot. OWIOS heeft een prima start na de winterstop met zes punten uit twee wedstrijden. Het spel is goed, de ploeg toont veerkracht en straalt vertrouwen uit. Komende week kunnen ze het laten zien tegen een ploeg uit het linkerrijte.
 
Zaterdag 10 februari speelt OWIOS thuis het inhaalduel tegen AVW ’66 om 14.30 uur.
 
Opstelling:
Ponstein, Boer, Van de Wetering (74. Nagelhout), Snoek, Boon, Bastiaan, Hamelink (74. Vorsselman), Veldhoen ©, Van Haagen, Uitslag, Balk
 
Scoreverloop:
’42 – 1-0 – Yuri Brentjens
’64 – 1-1 – Hendrik Uitslag
’79 – 2-1 – Luca Hendriks
’90 +2 – 2-2 – Ben Snoek
’90 +8 – 2-3 – Hendri Nagelhout
 
 
Meer foto's in de fotogalerij
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd