Nieuws

OWIOS speelt zaterdag de competitiewedstrijd tegen AGOVV uit Apeldoorn op het sportpark Berg en Bos in Apeldoorn. De wedstrijd begint om 15.00 uur en staat onder leiding van de heer P.H.G. Koolwijk.

De competitie is vorige week weer begonnen met enkele verrassende uitslagen in de 2e klasse G en de koplopers punten lieten liggen en ondersten punten pakten. Beide ploegen wonnen vorige week hun eerste wedstrijd. OWIOS is twee plaatsen gestegen en staat op de negende plek en AGOVV steeg één plek en staat op de 13e plek. Vorig seizoen won OWIOS in het mooie Berg en Bos met 3-1.

AGOVV boekte vorige week een belangrijke overwinning tegen het hoog geplaatste Blauw-Geel ’55. Blauw-Geel ’55 werd met 2-1 verslagen. Het ging moeizaam, maar de drie punten waren voor AGOVV. Hierdoor heeft AGOVV nu 9 punten uit 12 wedstrijden en heeft met deze overwinning de laatste plaats overdragen aan ESA.

OWIOS begon met een overwinning in de 2e competitiehelft.  OWIOS won thuis met 2-0 van ESA. Deze stand was reeds met rust bereikt. OWIOS verzuimde om de 3e treffer te maken, waardoor in de 2e helft de kans op de aansluitingstreffer in de lucht bleef, maar doelman Herold Ponstein hield zijn doel schoon. Door deze overwinning sluit OWIOS aan bij de middenmoot.

Beide ploegen zullen een goed vervolg willen geven aan de overwinning van vorige week en kunnen de punten goed gebruiken. Met een overwinning kan OWIOS 8 punten voorsprong nemen op AGOVV met één wedstrijd minder gespeeld. AGOVV zal willen winnen om uit de degradatiezone te komen. Een interessante wedstrijd waar de winnaar goede zaken doet voor de stand op de ranglijst.