Nieuws
De oude vedetten van weleer kunnen weer het veld op. Voor het seizoen 2012-2013 heeft OWIOS zich ingeschreven voor het 45+ voetbal. De talenten van vroeger kunnen weer competitief wedijveren met leeftijdsgenoten.

Afgelopen mei heeft OWIOS het 35+ toernooi georganiseerd. Dit is zeer goed bevallen en werkte aanstekelijk op de ‘oudere’ voetballers (45+). In zeer korte tijd ontstond er een groot enthousiasme om ook weer te gaan voetballen. Om deze reden heeft OWIOS zich ingeschreven met een 45+-elftal.

De KNVB biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan de 7x7 45+ van de Na- en Voorjaarsreeks. Veel oudere voetballers stoppen met voetbal omdat ze niet meer iedere zaterdag actief willen zijn. Om deze reden biedt OWIOS de mogelijkheid om deel te nemen aan de 7x7 45+ Na- en Voorjaarsreeks. In deze vorm zal presteren niet centraal staan, maar lekker voetballen op een recreatieve manier tegen leeftijdsgenoten.

Deze voetbalvorm wordt gespeeld op verschillende vrijdagavondenin het najaar en voorjaar. Een vereniging is tijdens de reeks (minimaal) eenmaal gastheer en speelt de overige momenten bij de andere verenigingen in de poule. Uitgangspunt is een regionale indeling zodat de reisafstanden beperkt zijn.

OWIOS 45+ is voor het seizoen 2012-2013 in de najaarscompetitie ingedeeld bij: ASVD, Elspeet, ZAC en jawel een echte derby: WHC. Speeldata zijn vastgesteld op vrijdagavond 14 september, 28 september, 12 oktober en 2 november. Kom dan kijken om de oude metadoren aan het werk te zien!

Mocht het bovenstaande je aanspreken, heb je nog steeds het voetbalvirus en ben je ouder dan 45 jaar, neem dan contact op met Leonard Visscher, mob: 06-44932347.

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd