Vriendinnendag

Meiden in Oldebroek en omgeving OPGELET!!!!!!

V.v. Owios organiseert op vrijdag 15 april as. in samenwerking met de KNVB een Vriendinnendag.

Tijdens de Vriendinnendag voetballen de meisjes een middag met elkaar en staat plezier voorop. Doel van deze middag is om meisjes kennis te laten maken met de voetbalsport en het meiden voetbal binnen de v.v. Owios.  

Meiden voetbal is Super Cool en de snelst groeiende sport in Nederland.

V.v. Owios heeft inmiddels 280 jeugdleden waarvan 65 meiden tot 16 jaar en 35 dames vanaf 17 jaar, wij zijn hier erg trots op en hopen dat door deze Vriendinnendag nog meer meisjes gaan ontdekken hoe leuk voetbal is, zodat er nog meer meisjes bij v.v. Owios komen voetballen. Onze meisjes trainen twee keer per week en op zaterdag spelen zij een wedstrijd.

Deze middag is voor alle meiden van 5 t/m 19 jaar, die het leuk vinden om een middagje te voetballen. Alle meisjes leden van v.v. Owios mogen op deze dag hun vriendinnetjes, buurmeisjes of nichtjes meenemen om samen te voetballen.

De Vriendinnendag van v.v. Owios op sportpark “Bovenmolen” wordt gehouden op 15 april 2016. Om 16.00 uur start de middag voor de vriendinnen in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar met het indelen van de groepen en de kennismaking met de trainers. Na een warming-up zullen de deelneemsters in verschillende oefeningen kennis gaan maken met het voetbalspel. Een echte wedstrijd om te laten zien wat er geleerd is zal natuurlijk niet ontbreken. Rond 17.30 uur zal de middag afgesloten worden in de kantine… natuurlijk met wat lekkers!!!   Denk aan sportkleding en voetbalschoenen (eventueel sportschoenen). Familie en vriendjes zijn natuurlijk van harte welkom om de meisjes aan te moedigen!

Vanaf 19.00 uur is dan het programma voor de vriendinnen in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar, na een warming-up zullen de deelneemsters ook kennis gaan maken met het voetbalspel. Om aansluitend deze avond gezellig met elkaar af te sluiten in de kantine. Voor de leden in de leeftijd van 13 t/m 19 jaar zal tijdens het middagprogramma van de jongere meisjes een taak weggelegd zijn om hen zoveel mogelijk te begeleiden en hun eigen enthousiasme voor voetbal over te brengen, dus meiden wij hebben jullie hulp echt nodig!

Heb jij vragen over deze middag, dan kun je contact opnemen met Andrea Jacobs 06-22622780  opgeven kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., vergeet niet je naam en leeftijd door te geven.

 

Klik hier voor het inschrijfformulier

 

Waar:             Sportpark  “Bovenmolen”,  Bovenheigraaf 19,  8096 PJ,  Oldebroek

Wanneer:      Vrijdag 15 April 2016

Voor wie:       meiden   5 t/m 12 jaar van 16.00 tot 18.00 uur

                        meiden   13 t/m 17 jaar van 19.00 tot 21.00 uur

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd