Vriendentoernooi
Op vrijdag 11 mei (dag na Hemelvaartsdag) organiseert vv OWIOS voor de 9e keer haar Voetbal Vrienden Toernooi. Dit toernooi is bestemd voor vrienden, buren, kennissen, collega’s, en bedrijven die een dag vol voetbalplezier willen beleven. Het toernooi zal aan het einde van de ochtend van start gaan en er zijn nog diverse andere dingen die dag zoals onder andere een grote pan.
 
Het is een 7 tegen 7 voetbaltoernooi op een half veld 1 keep(st)er en 6 veldspeel(st)ers). Het mag een team zijn van maximaal 10 speel(st)ers). Het is een toernooi voor heren, dames en gemengde teams vanaf 15 jaar en ouder. Bij voldoende damesteams is er een apart toernooi voor de dames.
 
Kortom een gezellige dag om met je vrienden, familie, kennissen of als bedrijf zijnde er een groot, sportief en leuke toernooi dag van te maken en er naderhand een gezellige afsluiting van te maken op Sportpark Bovenmolen!
 
Opgeven voor dit toernooi door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hierin vermeld je je contactgegevens en teamnaam. 
Aan dit toernooi zijn geen inschrijfkosten verbonden. 
Inschrijven kan tot uiterlijk 4 mei.
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd