Thijs Brink-damestoernooi
Op zaterdag 15 juni 2019 wordt voor de 11e keer het Thijs Brink-damestoernooi bij voetbalvereniging OWIOS georganiseerd. Graag willen wij uw vereniging uitnodigen voor dit toernooi.
In 2009 werd voor het eerst het Thijs Brink-damestoernooi gehouden. Ondertussen is het toernooi uitgegroeid tot een ware vriendinnendag. Veel ploegen weten de weg naar sportpark de Bovenmolen te vinden. Het toernooi is bestemd voor Dameselftallen, MO17 en MO15
 
OWIOS heeft de afgelopen jaren veel nieuwe meisjes verwelkomd als lid. Om deze reden zijn er meerdere complete meisjeselftallen gestart in de competitie. OWIOS beschikt momenteel over de volgende dames/meisjes elftallen:
  • OWIOS Vrouwen 1
  • OWIOS Meiden MO17-1
  • OWIOS Meiden MO15-1
 
De afgelopen jaren heeft het toernooi al een goede naam opgebouwd. Dit is terug te zien in het deelnemersveld van de afgelopen jaren. De ploegen komen uit heel Nederland. De dag is opgedeeld in meerdere dagdelen, waardoor er de gehele dag vrouwen/meisjes voetbal is te zien op sportpark Bovenmolen.
 
Voor meer informatie over het toernooi of als u mee wilt doen met uw vereniging mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd